Dice Roll Demo Pacanele Gratis

RTP:
95.76%
Min bet $, €, £:
10 credite
Max bet $, €, £:
200 credite

Păcănelele reprezintă o parte esențială a lumii cazinourilor online, iar Dice Roll Demo se distinge ca un exemplu vibrant de slot clasic cu o tematică de fructe și zaruri. Creat de EGT, unul dintre cei mai apreciați dezvoltatori din România, acest joc îmbină elemente retro cu grafică modernă, oferind o experiență captivantă și accesibilă. Cu 5 role și 40 de linii de plată, Dice Roll se remarcă prin simplitatea sa, dar și prin posibilitățile generoase de câștig, accentuate de simbolurile Wild și Scatter. Indiferent dacă preferi să joci de pe telefon, laptop sau tabletă, Dice Roll Demo este perfect pentru orice moment al zilei, oferind distracție și emoție la fiecare rotire. Acesta este un joc ideal pentru a te bucura de pauza de cafea sau pentru a te relaxa seara, în compania prietenilor.

Principalele caracteristici

📜 Numele slotului: Dice Roll
🎰 Tip joc: Slot video
🏭 Furnizor: EGT (Euro Games Technology)
🔄 RTP: 95.76%
🎲 Volatilitate: Înaltă
🔢 Linii de plată: 40
🎡 Role: 5
💸 Pariu minim: 10 credite
💰 Pariu maxim: 200 credite
🏆 Câștig maxim: Nespecificat
🛠 Funcții: Wild, Scatter, Jackpot progresiv, Funcție Gamble
🌟 Teme: Fructe, Zaruri

Descriere scurtă a jocului

Dice Roll este un slot video produs de EGT, popular în rândul iubitorilor de jocuri de cazino datorită temei sale clasice cu fructe și zaruri. Structurat pe 5 role și 40 de linii de plată, jocul oferă o experiență simplă, dar captivantă, fiind potrivit pentru orice tip de jucător. RTP-ul său este de 95.76%, iar volatilitatea înaltă sugerează că premiile pot fi substanțiale, deși mai rare. Grafica este vibrantă și plină de culoare, iar simbolurile clasice de fructe sunt completate de șeptari și simboluri speciale cum ar fi zarurile (Wild) și steaua (Scatter).

Pe lângă jocul standard, Dice Roll include funcții atractive precum Jackpoturile progresive, care pot fi câștigate aleatoriu și pot adăuga un plus de entuziasm sesiunilor de joc. Funcția Gamble permite jucătorilor să-și dubleze câștigurile ghicind culoarea unei cărți, adăugând un element de risc și emoție. Toate aceste caracteristici fac din Dice Roll o opțiune de divertisment excelentă, indiferent dacă alegi să joci pe mize reale sau în modul demo.

Cum să joci în modul demo

Jocul Dice Roll în modul demo este o modalitate excelentă de a te familiariza cu mecanicile sale fără a risca bani reali. Acest mod te permite să experimentezi jocul complet gratuit, oferind o replică fidelă a experienței pe bani reali, inclusiv accesul la toate funcțiile și bonusurile jocului. Iată pașii de bază pentru a începe:

Pas Acțiune
1 Alege un cazino online care oferă Dice Roll și selectează opțiunea „Demo” sau „Joacă Gratuit”.
2 Setează pariul dorit folosind butoanele de ajustare a mizei. Pariurile în modul demo sunt realizate folosind credite virtuale.
3 Începe jocul apăsând butonul de start. Rolele se vor învârti și, dacă simbolurile corespunzătoare se aliniază pe liniile de plată, vei câștiga premii virtuale.
4 Explorează funcțiile speciale ale jocului, cum ar fi simbolul Wild, Scatter și rundele Jackpot progresiv pentru a vedea cum acestea influențează jocul.
5 Folosește funcția Gamble pentru a încerca să-ți dublezi câștigurile ghicind culoarea cărții ascunse. Acest pas este opțional și adaugă un element de risc.

Jucând în modul demo, vei avea ocazia să te obișnuiești cu ritmul jocului și să îți dezvolți strategii fără presiunea pierderii banilor. Este un mod ideal pentru a te distra și a te relaxa, descoperind în același timp toate caracteristicile interesante ale slotului Dice Roll.

Întrebări frecvente

Ce este RTP-ul pentru Dice Roll?

RTP-ul (Return to Player) pentru Dice Roll este de 95.76%, ceea ce indică procentajul teoretic de bani returnați jucătorilor pe termen lung.

Dice Roll are jocuri bonus incluse?

Nu, Dice Roll nu include jocuri bonus specifice, dar are funcții precum simbolul Wild, Scatter și patru jackpoturi progresive.

Pot juca Dice Roll pe telefonul mobil?

Da, Dice Roll este optimizat pentru dispozitivele mobile, permițându-ți să te joci direct de pe smartphone sau tabletă, indiferent de sistemul de operare.

Ce înseamnă volatilitatea înaltă pentru Dice Roll?

Volatilitatea înaltă la Dice Roll indică faptul că câștigurile pot fi mai substanțiale, dar mai rare, comparativ cu un joc de slot cu volatilitate mică.

Cum pot activa funcția Gamble în Dice Roll?

Funcția Gamble poate fi activată după orice câștig, permițându-ți să încerci să dublezi suma prin ghicirea culorii unei cărți ascunse. Alege între roșu și negru pentru a-ți testa norocul.

Sebastian Petrescu
Specialist în jocuri
Sebastian Petrescu este un expert recunoscut din România în domeniul sloturilor online, având peste un deceniu de experiență în industria jocurilor de noroc. Lucrând ca analist și dezvoltator la companii de top din industrie, Sebastian se specializează în crearea de software inovator de jocuri, optimizarea algoritmilor de aleatoriu și îmbunătățirea interfeței utilizatorilor. Este cunoscut pentru publicațiile sale despre strategiile de joc la sloturi și adesea este invitat ca expert la conferințe internaționale privind industria jocurilor de noroc.
Ultima actualizare: 14 de mai de 2024

Top 4 Cazinouri Online din România

Jocuri similare
Gates Of Olympus
56263
1869
RTP: 96.5%
Sweet Bonanza
15624
25
RTP: 96.48% - 96.51%
Sizzling Hot Deluxe
15624
57
RTP: 95.66%
40 Burning Hot
3596
269
RTP: 95.93%
Sugar Rush
7392
58
RTP: 96.50%